Sweet Candy
Malaysia Vs Syria
Saturday, 26 November 2011 | 14:40 | 0 ♥ Sweet Candy
date:27/11/11
time:6:12 AM

Assalammualaikum
hi guys , ni entri ke dua aku untuk second day aku buad blog ni ,kay serius aku tade topic senanya nak tulis entri ni tapi kebetulan aku tgh tengok aku punya gambar gambar time tengok perlawanan bola Malaysia vs Syria . ni second time aku tonton bola secara LIVE weh , haha kau ada ? cehh berlagak jap . mentang2 tiket murah ye dakkk ? hahaha , actually aku dah tahu hari tu memang ada perlawanan bola sepak antara Malaysia n Syria tapi aku ta tahu pulak diorang lawan kat Stadium Bukit Jalil . haha bila si Naimah bagi tahu yg dorg nak g tengok bola kt bukit jalil baru lah aku tahu diorg lawan kat situ rupanya . tapi  dalam pada tu jugak aku ta percaya apa Naimah ckp , aku aspek dea bergurau dengan aku , mmg sumpah aku ta percaya lah . huhu , sorry Naimah :') then pada masa yang sama pulak si Siska dapat mesagge dari Daus yang berbunyi ''kau ada baju bola tak?'' haaa , lebih kurang lah ..pelik lah jugak dea tanya mcm tu kan , rupanya dorg semua nak pergi tgk bola kat sana .

okay dipendekkan cerita , kami memang nak tengok bola tuh , cuma tiket jea takda lagi . hahaha , then Sabrina call Din mintak tolong belikan tiket , haha last2 berjaya gak dorg beli . yayyyyyy !

HAHA , gila semangat aku . nampak tak baju aku pakai tuh ? haa aju tu aku beli kat stadium masa perlawanan persahabatan antara Malaysia dan Chelsea :)

haha , ni excited sangat no nak pergi stadium . maklum lah first time lah kata kan :)

okay , ni semua kawan2 aku Sabrina, sue ,siska and fara, masa ni dah sampai stadium , nak berposing depan camera tu dah satu kewajipan untuk kami2 neh , haha , XD

k nampak ta apa yg ada kat pipi ktorg tu ? haha sticker malaysia , huhu , kau ada ke? tade kannn~ XD sticker ni punya lah mahal rm2 satu , tapi disebabkan semangat malaysia , haha tepek lah lah kat muka satu . cukup lah tu kan :) hehehe , dah smpi hostel masing2 tanak cuci muka sayangkan sticker tu punya pasal .^_^

waktu ni dah ada dlm stadium , aku dengan suriani <3

ramai tak ? haha ni kira bagus lagi sebab stadium ta penuh . haha tapi gila babi jugak lah rasa -.-'


♥ Aina Syakira ♥

Photobucket
  
 Hi , Welcome to my blog . Before anything else please follow these rules:-
1.My blog is 100% copyrighted!
2.Do not rip anything off here!
3.No profanities & vulgarities!
4.Trying to be a spammer? get lost!
5.Respect me & respect my blog :)