Sweet Candy
CANON EOS 550D
Sunday, 27 November 2011 | 12:56 | 0 ♥ Sweet Candy



Assalammualaikum
firstly aku nak tanya korang Canon EOS 550D ni okay ta ? huhu , actually aku baru jea nak berjinak jinak, dalam dunia photography ni , aku bukannya tahu bab bab camera dslr ni , coz aku biasa guna camera digital biasa jea. hahaha , nak guna pun aku ta berapa pandai lagi . pernah guna tapi belum sampai tahap profesional lagi lah , hahah ^_^ anyway aku nak stop belajar kat Tpmc a.k.a Technology Park Malaysia College ni , haa kenapa ? of course lah ak ta bole bawak , mana kan tidak dari aliran sastera pergi ke aliran sains . wtf?!haha , biology lah chemist lah mmg ta bole nak masuk dgn jiwa aku lah beb . daripada aku asyik kena repeat repeat dan repeat better aku belah dari situ kan , tade lah membazir duit mak ayah aku . okay beralih balik pada topik asal , after aku stop belajar kat tpmc , parent aku suro amik kursus fotografi dekat merlimau sana haa , bapak jauh -.-' selama 3 bulan , so bermakna mmg aku tak pi lah politeknik bulan doblas ni . haihh nasib nasib. sebab aku nak pi amik kursus ni lah aku tanya hampa semua canon dslr 550D okay ka tak ? mintak pendapat jea pongg okay. tinggal tunggu nak beli jea lagi neh . wink wink *.*



♥ Aina Syakira ♥

Photobucket
  
 Hi , Welcome to my blog . Before anything else please follow these rules:-
1.My blog is 100% copyrighted!
2.Do not rip anything off here!
3.No profanities & vulgarities!
4.Trying to be a spammer? get lost!
5.Respect me & respect my blog :)