Sweet Candy
Birthday girl
Wednesday, 30 November 2011 | 03:07 | 4 ♥ Sweet Candy

happy birthday to you , happy birthday to you , happy birthday Noor Atirah , Happy birthday to you ! XD
hehe ,selamat hari jadi trex yang ke 18 , ni second time aku wish kat kau kan ? hahah first tadi dalam facebook , huhu.tape tape , aku suka wei :) anyway aku nak buad ucapan sikit sempena birthday kau ni . ehem ehem ! ^_^ okay first sekali nak ucap congrat kat kau sebab dah masuk 18 tahun , rasa cepat jea kan masa berlalu huhuhu, now kau dah besar :) second , aku hope kau happy lah selalu tamau sedih2 okay :) nd last hope kau success dalam hidup kau okay , jangan lupa kat aku :( miss you so much babe <3

♥ Aina Syakira ♥

Photobucket
  
 Hi , Welcome to my blog . Before anything else please follow these rules:-
1.My blog is 100% copyrighted!
2.Do not rip anything off here!
3.No profanities & vulgarities!
4.Trying to be a spammer? get lost!
5.Respect me & respect my blog :)